ژله های میوه مخلوطی نیمه جامد و نگهداری شده از آب میوه و شکر هستند. تهیه ژله کوچک فرمند راه خوبی برای حفظ طعم میوه ها برای لذت بردن در طول سال است
ژله میوه یک محصول نسبتاً آسان برای تهیه کنسرو اولیه است و ممکن است بدون تجهیزات خاص در خانه تهیه شود.
مواد ضروری برای ساخت ژله میوه عبارتند از طعم میوه، پکتین، شکر، اسید و آب. ژل یا ژله پکتین زمانی تشکیل می شود که غلظت مناسبی از پکتین، شکر، اسید و آب به دست آید.
طعم میوه توسط آب میوه ایجاد می شود. برای برخی از ژله های میوه از مخلوط آب میوه های مختلف استفاده می شود. آب میوه همچنین ممکن است مقداری یا تمام پکتین و اسید را تامین کند. آب میوه منبع آب موجود در ژله است.
میوه ها و عصاره های آنها توانایی ژله سازی خود را از گروهی از مواد به نام پکتین به دست می آورند. پکتین ساختار سه بعدی را ایجاد می کند که منجر به یک محصول ژله ای می شود، به همین دلیل است که از آن در ژله ها و مرباها استفاده می شود.
پکتین از یک ترکیب اصلی، پروتوپکتین، در هنگام رسیدن میوه و در طول پختن میوه های نارس برای استخراج آب تشکیل می شود.
میوه های کاملا رسیده نسبت به میوه های نیمه رسیده حاوی پکتین کمتری هستند. به همین دلیل، برخی از دستور العمل های ژله استفاده از یک قسمت از میوه های نارس را مشخص می کنند.
همه میوه ها حاوی مقداری پکتین هستند. سیب، خرچنگ، انگور فرنگی، مقداری آلو و زغال اخته معمولاً حاوی مقدار کافی پکتین برای تشکیل ژل پکتین هستند.
سایر میوه ها مانند توت فرنگی، گیلاس یا زغال اخته حاوی پکتین کمی هستند و فقط در موارد زیر می توان از آنها برای ژله استفاده کرد:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.