انجیر خشک کامل را بردارید، به آرامی بشویید و با یک پارچه تمیز آن را خشک کنید.
آنها را در آفتاب قرار دهید تا خشک شوند، مراقب باشید که آنها را در شب جمع کنید.
آنها را در یک قابلمه آب جوش بریزید، سریع انجیر خشک همدان را سفید کنید، آبکش کنید و با پارچه خشک کنید.
یک بار دیگر در معرض نور خورشید قرار بگیرید تا زمانی که خشک و هوازده شوند.
انجیرها را با کمترین درجه حرارت (در صورت امکان 30 درجه) در فر می گذاریم تا خشک شود.
انجیرها را از وسط نصف کنید (اما بدون اینکه میوه ها را کاملاً تقسیم کنید) و روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید.
درب فر را باز نگه دارید تا رطوبت از آن خارج شود.
3 تا 6 ساعت طول می کشد، مراقب باشید که بچرخید و بررسی کنید که نسوزند.
برای اطمینان از حفاظت مناسب، مهم است که آب داخل انجیر خشک سیاه به طور کامل ناپدید شود.
بعد از اینکه مطمئن شدید انجیرها خوب خشک شده اند، می توانید آنها را در شیشه های شیشه ای با مهر و موم بدون هوا نگهداری کنید. یک روش باستانی، نگهداری آنها در کوزه های شیشه ای است که آنها را با تعدادی برگ بو قرار می دهند.
بسته شدن در کیسه های وکیوم یک انتخاب عالی است که عطر و طعم خلقت شما را طولانی تر می کند.
همچنین نحوه نگهداری شاه بلوط یا پنیر پارمزان را بیاموزید.
میوه ای با قدرت بازسازی که انجیر خشک مشهد حاوی املاح معدنی (پتاسیم، کلسیم، آهن)، ویتامین ها و قندها است.
به لطف خواص آنتی اکسیدانی خود، در مراحل نقاهت و تغییرات فصلی، زمانی که نیاز به افزایش انرژی است، متحد است.
یک میان وعده عالی، هرچند که نباید در مصرف آن زیاده روی کرد: بیش از سه عدد انجیر خشک ذغالی در روز توصیه نمی شود.
همچنین به دلیل وجود فیبر، خاصیت ملین طبیعی دارد، به خصوص در مورد میوه خشک و به دلیل داشتن کلسیم و آهن در موارد کم خونی، خستگی یا ضعف توصیه می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.