ظروف پلاستیکی جایگاه خود را در زندگی روزمره مردم در سراسر جهان پیدا کرده اند. علاوه بر این، در اکثر شرکت های مواد غذایی و نوشیدنی نیز از آن استفاده می شود.
یکی از مکتبهای فکری معتقد است که استفاده از ظرف یکبار مصرف عسلی توسط شرکتها بیشتر از معایب دارد، در حالی که دیگران با این کار مخالف هستند. این مقاله گفته قبلی را پشتیبانی می کند و با مثال های مرتبط موضع را ثابت می کند.
در بسیاری از کشورها، استفاده از پلاستیک بسیار افزایش یافته است و چندین شرکت در حال حاضر به بسته بندی پلاستیکی روی آورده اند.
این مقاله با این گفته مخالف است و بحث خواهد کرد که علیرغم مزایای استفاده از محصولات پلی کربنات که تولید آنها آسان با هزینه کمتر است، اشکال عمده استفاده از این در مقیاس بزرگ آلودگی محیط زیست است که بسیار بیشتر از هر مزیتی است.
اکثریت قریب به اتفاق شرکت های مواد غذایی و نوشیدنی از سراسر جهان به طور فزاینده ای از ظروف پلاستیکی استفاده می کنند.
این مقاله استدلال خواهد کرد که ضرر این کار بیشتر از مزایای آن است. این مقاله ابتدا نشان میدهد که بستهبندیهای پلاستیکی یکبار مصرف نادرست و غیرقابل تجزیه منجر به به خطر انداختن حیات موجودات زنده میشود.
مواد پلاستیکی به شدت در مواد غذایی و نوشیدنی های فرآوری شده استفاده می شود. برخی افراد استدلال می کنند که بسته های پلاستیکی برای زندگی ما ضروری نیستند و اثرات مخرب قابل توجهی بر محیط زیست ما دارند.
به نظر من، ظروف پلاستیکی راحتی قابل توجهی را برای ما به ارمغان می آورد اما اشکالات بیشتری را برای ما به ارمغان می آورد.
مواد پلاستیکی به شدت در مواد غذایی و نوشیدنی های فرآوری شده استفاده می شود. برخی افراد استدلال می کنند که بسته های پلاستیکی برای زندگی ما ضروری نیستند و اثرات مخرب قابل توجهی بر محیط زیست ما دارند.
به نظر من، ظروف پلاستیکی راحتی قابل توجهی را برای ما به ارمغان می آورد اما اشکالات بیشتری را برای ما به ارمغان می آورد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.