این نوع شکلاتی که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت، شکلات شیری آیدین شیرین نشده است. این نوع به نام های شکلات پخت، شکلات ساده یا شکلات تلخ نیز شناخته می شود.
قنادی ها کیفیت این نوع را با توجه به نوع دانه های کاکائو موجود در آن و نحوه فرآوری آن تعیین می کنند. تکه شکلات شیرین نشده حاوی 50 تا 55 درصد کره کاکائو است.
شکلات شیرین نشده خالص ترین شکل شکلات در نظر گرفته می شود. این عمق کاکائوی غنی را ارائه می دهد. برخی از افراد شکلات بدون شیرینی را ترجیح نمی دهند.
زیرا ترکیبی از توده کاکائو و کره است. علاوه بر این، حاوی هیچ قندی نیست. بنابراین به آن شکلات شیرین نشده می گویند. شکلات شیرین نشده معمولاً در پخت و شیرینیپزی استفاده میشود، زیرا مقدار کمی از آن طعم غنی کاکائو میدهد.
علاوه بر این، شیرینیپزها از آن در کیکها و شیرینیهایی استفاده میکنند که قبلاً به شکر زیادی به عنوان یک ماده نیاز دارند. در سال 1764، جان هانون و پزشک آمریکایی جیمز بیکر شروع به واردات دانههای شکلات و تولید تختههای شکلات در ایالات متحده کردند.
نام اصلی برند Hannon’s Best Chocolate بود. این شرکت تقریباً پانزده سال به تولید شکلات ادامه داد. در سال 1780، نام تغییر کرد زیرا همسر هانون، الیزابت گور هانون، شرکت را به بیکر فروخت.
شکلاتی که به آن خواهیم پرداخت، شکلات نیمه شیرین است. این یک تکه شکلات تلخ است که طعم شکلات تلخ و شیرینی شکر را ترکیب می کند.
بنابراین، شکلات تلخ در نظر گرفته می شود. کارخانه های شکلات سازی شکلات نیمه شیرین را از مشروب شکلات، مقدار کمی شکر، کره کاکائو و اغلب وانیل و لسیتین می سازند. علاوه بر این، میزان «شیرینی» در شکلات نیمه شیرین از نواری به میله دیگر متفاوت است.
بسیاری از مردم شکلات شیری را برای کیک و شیرینی بسیار شیرین می دانند. بنابراین، شکلات نیمه شیرین به دلیل تعادل خوبی که بین شیرینی و تلخی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.