سس ها در سراسر خاورمیانه محبوب هستند

این چاشنی یمنی هم بسیار گیاهی و هم به شدت تند، در سراسر خاورمیانه محبوب است.
می‌توانید حرارت را متناسب با تحمل شیلی خود تنظیم کنید و اگر می‌خواهید آن را تغییر دهید، نیمی از گشنیز را با جعفری جایگزین کنید.
این سس گوجه فرنگی دلپذیر خانه مناسبی برای همه آن گیاهان اضافی است.
ممکن است از دستور العمل های دیگر در دسترس داشته باشید.
آن شاخه نعنای باقی مانده، آن قسمت ساقه ای از دسته گشنیز، آن ریحان آویزان. شما می توانید از هر ترکیبی از گیاهان نرم یا سایر گزینه های خوش طعم و برگ مانند آرگولا، برگ کرفس یا شاخه های نخود استفاده کنید.
این سس تند آفریقای شمالی که با نعناع تازه، چیلی و ادویه‌های برشته شده چاشنی می‌شود، حاوی لیموی نگه‌داشته‌شده است که طعمی تحسین‌برانگیز به ترکیب اضافه می‌کند.
(به همان اندازه سنتی است که آن را کنار بگذارید و سس را کمی تندتر کنید.)
الاکلنگ شور و شیرین باعث می شود سس انبه بندری و تقریباً هر چیزی غیرقابل مقاومت باشند.
در این ترکیبات، تعادل از چیزی فراتر از نمک و شکر گرانول حاصل می شود.
پایه های بسیار خوش طعم مانند سس سالاد سزار و سس ماهی مکمل قندها به اشکال مختلف هستند که در صورت پختن نیز کاراملی می شوند.
این چاشنی کلاسیک مبتنی بر سس ماهی ویتنامی بسیار متنوع است. دسته‌ای از سیر و نت‌های چیلی را همراه با شیرینی و طعم به طیف وسیعی از غذاها می‌آورد.
این چاشنی ژاپنی معمولاً فقط به Sake، سس فلفل دلمه و میرین نیاز دارد.
اما افزودن شکر قهوه‌ای در این نسخه به آن درخشندگی و بافت شربتی ایده‌آل برای ریختن روی موادی که قبلاً پخته شده‌اند می‌دهد.
اگر می خواهید سس را در حین پختن و غلیظ شدن مایعات به شکل لعاب در کنار ظرف بجوشانید، می توانید شکر را کنار بگذارید.
  • منابع:
    1.  20Simple Sauces That Will Transform Any Meal
  • تبلیغات: 
    1. تابلویی که تصویر آن هربار تغییر می کند
    2. رنگ زرد دندان را با گشنیز از بین ببرید
    3. چگونه عدس جایگزین انواع پروتیئن شد؟!
    4. توضیحاتی در مورد میکسر ادویه

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.