این دستور غذای باقی مانده پوست لیمو را به سرکه عمده طعم دار تبدیل می کند. ایده آل برای و وینیگرت و ماریناد!
وقتی بزرگ شدم، دائماً این جمله را شنیدم که «تلف نکن، نمیخواهم». پول معمولا تنگ بود و والدینم نمیخواستند پول نقدی که به سختی به دست آوردهاند.
را هدر دهم در آن زمان، هشدار آنها آزاردهنده بود و بی اهمیت به نظر می رسید، زیرا ما “به اندازه کافی” داشتیم.
اما در نهایت پدر و مادرم موفق شدند این درس صرفه جویی را به من آموزش دهند. به عنوان یک بزرگسال، من برای دور انداختن هر چیزی که ممکن است دوباره استفاده شود مشکل دارم.
پس انداز؟ احتکار گاه به گاه؟ شاید. اما در دراز مدت، این فلسفه باعث صرفه جویی در هزینه ها به خصوص در آشپزخانه می شود.
سعی می کنم با هدر ندادن چیزی غذا را کشدار کنم. من تکه های سبزیجات و استخوان ها را برای آب مرغ ذخیره می کنم و نان کهنه را به کروتون تبدیل می کنم.
پوست لیمو هم همینطور. اگر به لیمو کامل نیاز نداشته باشم، پوست آن را برای بعد منجمد می کنم یا راهی برای اضافه کردن به غذای دیگری پیدا می کنم.
من این دستور غذا را برای حفظ طعم لذیذ پوست لیمو تهیه کردم. این یک سرکه طعمدار واقعاً آسان است که مقرونبهصرفه است و میتوان از آن در بسیاری از غذاها استفاده کرد.
دستور العمل من برای سرکه لیمو فقط از چهار ماده استفاده میکند: پوست لیمو، سرکه سفید مقطر، شکر و نمک دریا، به این معنی که این سرکه نیز یک سرکه چاشنیشده است. این فرآیند بسیار شبیه به تهیه آب نمک ترشی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.