اگر قبلاً روغن زیتون، روغن کانولا، روغن آووکادو و موارد دیگر در انباری خود دارید، ممکن است بپرسید که آیا واقعاً نیاز دارید که روغن کنجد را به زندگی خود اضافه کنید.
پاسخ تا حد زیادی به نوع دستور العمل هایی که دوست دارید درست کنید بستگی دارد. روغن کنجد فرابکر عقاب از دانه های کنجد استخراج می شود. دانهها را میتوان برشته کرد و روغن قهوهای رنگی به دست آورد.
که طعمی مغزی با رایحهای قوی برشته دارد، یا خام، که منجر به رنگ روشنتر و طعم خنثیتر میشود. روغن کنجد خام و برشته نشده به دلیل نقطه دود بالاتر، اغلب برای پخت و پز استفاده می شود.
روغن کنجد معمولی در مقایسه با روغن کنجد تیره بزرگترین نقطه سردرگمی در مورد این ماده است. هر دو گونه از یک ماده واحد ساخته می شوند: دانه کنجد. اما کاربردها و مشخصات طعم متفاوتی دارند.
روغن کنجد برشته نشده رنگ و طعم روشنی دارد و مانند هر روغن خنثی دیگری برای پخت و پز یا سالاد استفاده می شود. ممکن است آن را با عنوان روغن کنجد خام روغن کنجد فشرده شده توسط اخراج یا به سادگی روغن کنجد ببینید.
شما آن را با رنگ روشنش خواهید شناخت شبیه روغن کانولا است. روغن کنجد تیره ممکن است به عنوان «روغن کنجد برشته شده»، «روغن کنجد بوداده» یا به سادگی «روغن کنجد» برچسب گذاری شود.
با رنگ تیره اش متوجه خواهید شد که این روغن کنجد برشته شده است. معمولاً برای جلوگیری از کاهش طعم تند آن، آن را بدون حرارت اضافه میکنند.
اگر از دستور العملهای آسیایی الهام گرفتهاید، احتمالاً یک بطری روغن کنجد برشته شده میخواهید. Hsiao-Ching Chou، نویسنده کتاب «غذای روح چینی و غذای روح گیاهی چینی» میگوید: «روغن کنجد رایحهای گرم و برشته دارد که میتواند طعم غذا را تنها با چند قطره تغییر دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.