هر دو قابلمه گرانیتی زرساب سایز ۲۶ و مرمری گزینه های بسیار خوبی برای بررسی هستند و تصمیم گیری در مورد اینکه کدام یک بهتر است بستگی به عاملی دارد که در انتخاب خود اولویت دارید.
اگر می خواهید از نظر زیبایی شناسی دلپذیر، بادوام و ماندگاری بیشتری داشته باشید، می توانید به سراغ ظروف گرانیتی بروید. اما اگر گزینه ای مقرون به صرفه و مطمئن تر می خواهید، ظروف مرمری در آن بخش ها بهتر است.
خوبی در مورد ظروف گرانیتی این است که به مواد غذایی اسیدی واکنش نشان نمی دهد و به دلیل پوشش لعابی از مواد شیمیایی مضر همانطور که در بالا گفته شد عاری است.
اگر به دنبال سالمترین ظروف برای استفاده میگردید، ظروف گرانیتی تنها یکی از گزینههایی است که باید در نظر بگیرید. آلومینیوم، مس، فولاد ضد زنگ و چدن همه گزینه های خوبی هستند.
اما مشکلی در شستشوی شیمیایی وجود دارد، جایی که آلومینیوم، مس، نیکل و کروم و آهن به ترتیب می توانند در غذایی که می پزید مخلوط شوند.
در حالی که مقدار کمی از آنها مشکلی ایجاد نمی کند، مصرف مقدار زیادی از این مواد شیمیایی می تواند باعث مشکلات سلامتی شود.
ظروف سرامیکی یکی از بهترین گزینه هایی است که باید در نظر بگیرید، به خصوص که غیر سمی هستند و از مواد طبیعی نچسب ساخته شده اند. البته به خاطر داشته باشید که می تواند با قیمت بالایی همراه باشد.
در سال های اخیر ظروف گرانیتی محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. از آنجایی که آنها آشپزخانه ها را در سراسر جهان تصاحب می کنند، ممکن است تعجب کنید.
این راهنما عمیقاً به همه چیزهایی که باید در مورد ظروف گرانیتی بدانید می پردازد. مزایا و معایب آنها چیست؟ امیدواریم در پایان بتوانید تصمیم بگیرید که آیا ظروف گرانیتی مناسب شما هستند یا خیر.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.