اکثر سس ها بسیار پرکاربرد هستند

بیشتر سس ها در یک ظرف بیش از یک کارکرد دارند.

به عنوان مثال، سسی که طعم کنترپوان را اضافه می کند، ممکن است جذابیت بافتی و بصری را نیز ایجاد کند.

سس ها معمولاً یک یا چند مورد از سس مایونز رژیمی عملکرد یا اهداف زیر را انجام می دهند.

کنتراست در طعم را اضافه کنید تا طعم لذیذی پیدا کند.

گاهی اوقات از سس ها برای ایجاد تضاد در طعم به غذای دیگر استفاده می شود.

سس سیب با گوشت خوک کباب تازه نیز به همین منظور عمل می کند.

به طور کلی هر چاشنی یا مخلوطی از غذا که در تضاد با غذای دیگری باشد.

باید این نکته را بدانید که سس خردل فلافل یا به آن تعارف کند می تواند سس نامیده شود.

ر این مفهوم گسترده، مخلوط کره بادام زمینی و ژله اگر با هم سرو شوند، سس یک تکه نان خواهد بود.

وضوح و تندی را اضافه کنیدتا طعم و عطر خوبی بگیرد.

برخی از سس‌ها برای افزودن تندی یا تندی به بخشی از غذای ملایم استفاده می‌شوند.

سس ریمولاد که با میگو سرو می شود نمونه ای از سس رژیمی است.

می توانید با اضافه کردن بافت محصولی بسیار خوشمزه و طبیعی را درست کنید ادامه ی این مطلب را بخوانید.

بسیاری از سس ها شامل تزئینی هستند که به ظرف تمام شده بافت می بخشد.

Chicken Chasseur با سس تکمیل شده با گوجه فرنگی و سس تند قرمز قارچ تقویت می شود.

ظرفی که بافت مشخصی دارد، مانند خرچنگ پوسته نرم سرخ شده در تابه، با یک سس صاف تقویت می شود.

  • منابع:
    1. The Purpose and Function of Sauces in Culinary Work
  • تبلیغات: 
    1. اولین تابلو فرش که تصویرش تغییر می کند بافته شد!
    2. خوردن بذر گشنیز کار دیالیز را می کند
    3. تاثیر عدس بر روی گشایش بخت!
    4. گیلسونیت به عنوان قیر طبیعی شناخته شده است

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.